Strakke Tuin voor Twee-onder-een-kapwoning

Dit modern tuinontwerp dat we hebben gerealiseerd voor een twee-onder-een-kapwoning in Rijssen. Met een achtertuin van circa 150m² hebben we een strakke en eigentijdse buitenruimte gecreëerd, perfect afgestemd op de wensen van de bewoners. Het ontwerp kenmerkt zich door een minimalistische aanpak met een vleugje groen. De achtertuin is voorzien van een groot gazon, aangevuld met enkele zorgvuldig geselecteerde plantenborders die een frisse, natuurlijke uitstraling geven zonder de strakke lijnen te verstoren.

Grote Overkapping met berging

Een van de eyecatchers van deze tuin is de grote overkapping. Deze biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, ongeacht het weer. Aangrenzend is er een kleine, functionele berging geïntegreerd, perfect voor het opbergen van tuinmeubilair en gereedschap. Als kroon op het werk hebben we een prachtig portaal gemaakt van zwarte Douglas palen. Dit robuuste en stijlvolle element voegt een extra dimensie toe aan de tuin en dient als een karakteristiek entreepunt naar de overkapping.

Moderne Schutting en Houten Pad

De tuin wordt omringd door een moderne schutting, die privacy biedt en het geheel een stijlvolle afwerking geeft. Een opvallend element is het mooie houten pad, dat als scheiding dient tussen de overkapping en het gras. Dit pad voegt een warme, natuurlijke touch toe en zorgt voor een harmonieuze overgang tussen de verschillende delen van de tuin.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?